Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلمان زاده از راه اندازی سامانه «هست اینجا» جهت خدمات بهتر و متنوع تر از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمویم ستاد فرمان امام(ره) گلستان، «محمدمهدی سلمان زاده» گفت: مردم به هنگام شیوع ویروس منحوس کرونا در پیک اول در کشور با مشکل کمبود ماسک، محلول ضد عفونی و غیره و حتی در جامعه و خانواده ها با استرس و بعضا هزینه های گزاف مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان افزود: آنچه در ستاد اجرایی در اولویت قرار گرفت رفتن بسوی تولید نیازها، تحویل مستقیم و ارزان قیمت محصولات و مدیریت بازار بود.

 

وی افزود: با شروع این خدمات از سوی ستاد در استان گلستان با ۸ مرکز کار توزیع در استان آغاز شد که کنون به جهت ارتقای خدمات بهتر و دسترسی آسان آن را به ۲۱ مرکز داوطلبانه و مردمی در سطح استان رسانده ایم.

 

سلمان زاده گفت: در سامانه «هست اینجا» نیازهای ضروری خانواده ها از جمله لوازم التحریر، تبلت، ماسک و محلول ضد عفونی و برنج که مربوط به استان های شمالی نیست عرضه می شود و هر فرد نیز با کارت ملی می تواند خرید را با پرداخت وجه داشته باشند و محصولات را از مراکزی که خود انتخاب می کند، دریافت نماید.

 

وی افزود: تغییراتی در قیمت ها ایجاد شد و محصولات به نوعی مجددا ارزان تر در این سامانه عرضه می شود که نمونه آن را می توان به هر بسته ۵۰ عددی ماسک سه لایه با استاندارد و تایید وزارت بهداشت با قیمت ۴۰ هزار تومان اشاره کرد که مردم می توانند با مراجعه به سامانه «هست اینجا» تمامی محصولات را ببینند و خرید کنند.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: سامانه هست اینجا هست اینجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد برزعلی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب‌بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه از کشت ۳۸۰ هزار هکتار گندم در گلستان خبر داد و اظهار کرد: با برنامه ریزی هایی که داشتیم برای ۵۰۷ هزار هکتار از مزارع گلستان قارچ کش تهیه شد که این اقدام باعث شد تا خسارت زنگ زرد در مزارع استان از ۳۰ درصد به کمتر از ۲ درصد برسد.

وی افزود: گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت توانست جز استان‌های پیش رو در کشور باشد.

رئیس جهاد کشاورزی استان گلستان با اشاره به اینکه کشت برنج در گلستان از ۶۲ هزار هکتار به ۴۹ هزار هکتار رسیده است، گفت: اجرای طرح اصلاح الگوی کشت با محصولات کم‌آب بر یکی از برنامه‌های این سازمان محسوب می‌شود.

به گفته وی کشاورزی گلستان در بسیاری از بخش‌ها توانسته رتبه نخست را کسب کند.

برزعلی با بیان اینکه اغلب دستگاه‌های کارخانجات شالیکوبی گلستان مستهلک است، گفت: اکنون در استان ۱۰۲ کارخانه شالیکوبی فعال هستند که سال گذشته ۱۹۱ میلیارد تومان خسارت در بحث برنج به وجود آوردند.

وی یادآور شد: برای تحقق الگو کشت باید صنایع تبدیلی را در دستور کار خود قرار دهیم.

برزعلی با بیان اینکه دنیا با تغییر اقلیم دست و پنجه نرم می‌کند و با افزایش درجه حرارت روبه‌رو هستیم، تاکید کرد: اگر به دنبال تحقق الگوی کشت هستیم باید از صنایع تبدیلی حمایت کنیم و یکی از راه‌های تحقق این مهم اعطای تسهیلات برای رونق صنایع تبدیلی در گلستان است.

کد خبر 6090764

دیگر خبرها

  • نظافت تهران از پاریس بهتر است
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان