Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@03:28:44 GMT

اینجا ماسک هست، ولی مشتری نیست

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۲۹۵۴

اینجا ماسک هست، ولی مشتری نیست

همشهری آنلاین- ابوذر چهل امیرانی: معلوم نیست ویروس کرونا با چه وسیله ای خود را از قم به تهران رساند و ترس به جان کلانشهری ها انداخت، اما تنها راه او برای رسیدن به این شهر، بزرگراه خلیج فارس بود؛ بزرگراهی که جنوب کشور را به پایتخت وصل می کند و آخرین شهر هم در این مسیر قم است. در کنار همین بزرگراه، روستا و شهرک های زیادی وجود دارد که عده زیادی از مهاجران به امید سکونت در پایتخت، راهی این کلانشهر شدند، اما اجاره سنگین خانه ها باعث شد به گوشه شهر در حاشیه منطقه۱۹ پناهنده شوند و در این نقاط زندگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمونه اش شهرک «مرتضی گرد» است که حدود ۲۰هزار نفر در آن زندگی می کنند. وقتی از شهر کمی فاصله می گیرید، درست دم گوش تهران و با فاصله ۵دقیقه ای از محدوده شهری، وارد این شهرک می شوید، اما به محض ورود احساس می کنید ساکنان اینجا کاری با دغدغه این روزهای تهرانی ها ندارند. همه چیز عادی به نظر می رسد. پیرمردها و پیرزن ها در کوچه و خیابان نشسته و با هم گپ می زنند. بچه ها مشغول بازی با توپ پلاستیکی و عده ای هم در حال سربه سر گذاشتن با یک سگ بیمار و بی صاحب هستند. بساط دستفروش ها هم پهن است و میوه فروشی به نشانه محبت، سیب نشسته ای را به کودکی تعارف می کند که همراه پدرش در حال طی مسیر است. از بین صد آدمی که می بینیم، به زحمت یک نفر پیدا می شود که ماسک به صورت زده یا دستکش داشته باشد. خوش و بش مردم مثل همیشه است. دست دادن و روبوسی در اینجا ممنوع نیست و رستوران ها و ساندویچی ها هم مشغول کارند.

نان واجب تر از ماسک است

  شهرک مرتضی گرد یک خیابان اصلی دارد و ده ها کوچه درهم تنیده. در این محله که قسمت اعظمش یک شبه و غیرمجاز ساخته شده، فقط ۲داروخانه وجود دارد. یکی از آنها شبانه روزی است و دیگری تا عصر به مشتری ها و بیمارها خدمات می دهد. یکی از داروخانه ها فاقد ماسک و ژل ضدعفونی کننده است، اما محلول ضدعفونی کننده دست به مقدار زیاد روی پیشخوان دیده می شود. ۵۰میلی لیتری و قیمتش هم ۱۷هزار تومان است، اما کمتر کسی به آن نگاه می کند. وضع در داروخانه دیگر فرق می کند. ماسک ساده و فیلتردار دارد و هرچقدر بخواهید، تقدیم تان می کنند، آن هم با نرخ مصوب. یکی از متصدی های داروخانه می گوید: «ماسک داریم، ولی مشتری نداریم! اینجا هر کسی ماسک نمی خرد.»

پیرمردی آفتاب سوخته با دست هایی پینه بسته که شاهد گفت وگوی ماست، پوزخندی زده و می گوید: «ماسک به چه دردمان می خوره؟ از کجا ۱۵هزار تومن بیارم و به ماسک بدم. با ۱۵هزار تومن می تونم نون یک هفته زن و بچه ام را بخرم. یک نفر دو نفر هم که نیستیم. ۶سرعائله دارم. هر روز باید ۹۰هزار تومن پول ماسک بدم؟»

چند قرص نان بربری در دست دارد، بدون هیچ حفاظی. سفارش می کنم لااقل دستکش یکبار مصرف بپوشد. آهی کشیده و می گوید: «دست های ما توی این زندگی داغون شده، دیگه دستکش به دردم نمی خوره.» نمی دانم او از کارکرد دستکش در این روزها بی خبر است یا که نمی تواند پولی برای خرید آن صرف کند.   

خبری از اطلاع رسانی نیست

چشم که در این شهرک پرجمعیت می چرخانیم، اطلاعیه و بنرهای اطلاع رسانی نمی بینیم که بخواهد مردم را برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا آگاه کند. نزدیک به ۳۰درصد از ساکنان را اتباع خارجی به خصوص افغانستانی ها تشکیل می دهند و یک نفر از آنها را نمی توان پیدا کرد که از ماسک و دستکش استفاده کند. یکی از اهالی می گوید: «اینجا آب برای خوردن هم به زور پیدا می کنیم، چه برسد به اینکه پشت سر هم دست هایمان را بشوییم. خانه هایی در این شهرک هست که لوله کشی آب ندارند. خانواده ها منبع آب روی پشت بام خانه هایشان گذاشته اند و با تانکرهایی پر می کنند که دهیاری برایشان می فرستد. آب را مجانی می دهند، اما به هر حال باید انعام ۱۰، ۱۵هزار تومانی کف دست راننده بگذاریم. برای همین خیلی از خانواده ها سعی می کنند کمتر آب مصرف کنند و دیرتر مجبور به پر کردن منبع آب خانه هایشان شوند. البته وضع خانه هایی هم که لوله کشی آب دارند، بهتر از آنها نیست چون مدام آب قطع می شود و بعضی روزها فقط ۲ساعت آب خانه ها وصل می شود!»

متأسفانه بسیاری از خانواده ها کم درآمد و مهاجر هستند و به سختی روزگار می گذرانند. اینجا دست کم از نقاط محرومی مثل هرندی ندارد. شهرک مرتضی گرد به دلیل قرارگیری در حریم شهر، تحت نظارت شهرداری نیست و دهیاری به آن رسیدگی می کند. نیروهای شهرداری در این شهرک فقط وظیفه جمع آوری زباله ها را بر دوش دارند و البته با قرار دادن کانکس در ورودی های محله، مانع از ساخت غیرمجاز خانه ها می شوند. بی شک دهیاری هم به دلیل کمبود منابع مالی، امکان رسیدگی به این وضع را ندارد و توزیع رایگان ماسک و مواد ضدعفونی کننده در این محله ضروری است. باید در اسرع وقت دولت و مسئولان وزارت بهداشت برای برپایی دوره های آموزشی و توزیع خانه به خانه وسایل بهداشتی، حتی صابون در این شهرک اقدام کنند.

داروخانه تعطیل است

کنار گوش شهرک مرتضی گرد و بین بزرگراه های خلیج فارس و آزادگان، وارد شهرک رسالت می شویم که برخی ها آن را شهرک گلریز می نامند. حدود ۲هزار نفر جمعیت دارد و محلی دنج و تمیز است. در این شهرک هم همه چیز عادی است. همه مشغول کار و زندگی خود هستند و تعدادی از بچه های کمسن در بوستانی که در میدانگاهی شهرک درست شده مشغول بازی اند. دیدن غریبه ای که ماسک به صورت زده و دستکش به دست دارد، برایشان کمی تعجب آور است. سراغ داروخانه را می گیریم. می گویند اینجا داروخانه ندارد و باید برای خرید دارو به شهرک صالح آباد برویم. برای رسیدن به آنجا هم باید عرض بزرگراه خلیج فارس را طی کنیم. البته آنها نشانی داروخانه ای را هم در خیابان شهید حمید پروانه می دهند که در پایگاه بهداشتی محله شان وجود دارد، اما این داروخانه فقط در ساعت اداری فعال است و این روزها هم که ساعت کار ادارات کم شده، بعد از ساعت۱۳ نمی توان به آن مراجعه کرد. در اینجا هم انگار خبری از کرونا نیست و خیلی ها برای محافظت از خود در برابر بیماری کار خاصی نمی کنند.

خرید محلول به هر قیمتی

شهرک صالح آباد برای عده ای جای بسیار خوبی است؛ همان ها که کارشان در اینجا سکه شد و به قدری مشتری دارند که خیلی ها ترجیح می دهند لوازم دکوری را فقط عمده ای بفروشند. بازار نسبت به روزهای دیگر خلوت تر است، اما آنهایی که برای خرید به این شهرک آمده اند، در بین خریدهایشان دنبال مواد ضدعفونی کننده هم می گردند. یکی از مغازه دارها محلولی یک لیتری را تبلیغ می کند که ۹۰هزار تومان قیمت دارد. مشتری ها صف کشیده اند، اما برخی از محلی ها برق از سرشان پریده و باور نمی کنند مردم برای خرید این محلول با این قیمت سر و دست بشکنند.

اوضاع در شهرک صالح آباد کمی بهتر از شهرک های مرتضی گرد و رسالت است. کمتر بچه ای در کوچه و خیابان ها دیده می شود و بیشتر کسانی هم که خارج از خانه اند، اصول بهداشتی را رعایت کرده اند، اما در ۲داروخانه این شهرک، اقلامی مثل ماسک وجود ندارد و مشتری ها به خرید الکل برای ضدعفونی خانه هایشان بسنده کرده اند.

کد خبر 489877 برچسب‌ها كروناويروس منطقه ۱۹

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس منطقه ۱۹ ضدعفونی کننده برای خرید مرتضی گرد خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل شهرک سیدی مشهد
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟